Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Külső Maxxis 700X33C SPEED TERRANE EXO/TR Carbon Fiber Hajtogatható 395g

Ár:
20.400Ft
Cikkszám: ETB88998100
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Speed Terrane egy jól ismert CycloCross verseny gumi száraz időjárási körülményekre. A kis gyémánt mintázat villámgyors haladást tesz lehetővé kemény talajon, az oldalbütykök pedig nagy stabilitást biztosítanak.Kiváló tapadás gyorsításkor és fékezéskor. Amikor a pálya kanyargóssá válik akkor érzi igazán elemében magát ez a külső.

Belső nélküli (Tubeless Ready -TR):
A belső nélküli gumiabroncsok előnyei a következőek: az alacsonyabb ’üzemi’ nyomás miatt jobb kapaszkodási képesség, kisebb gördülési ellenállás, a felütéses defektek kiküszöbölése. A Maxxisnél csak a ’TR’ jelzésű gumik alkalmasak belső nélküli használatra. A komplett, jól működő rendszer alapfeltétele  a tubeless felni és a megfelelő mennyiségű tömítő folyadék (sealant) használata. A tömítő folyadék a levegő benntartása mellett az apróbb (1-3 mm-es) defektek eltömítésére is alkalmas. A folyadék szintjét időnként (általában 3 havonta) ellenőrizni kell.

EXO
Oldalfal-defektvédelem. Vágás- és kopásálló extra betét a külső két oldalán, a futófelület alatt.

Karbon hajtogatható perem (Carbon Fiber Bead): 
Rugalmas karbon szövet nagy szakítószilárdsággal, hogy ellenálljon a nagynyomású országúti gumiabroncsok által kifejtett erőknek.

 

Elérhetőség: 19 db raktáron
Szállítási díj: 1.500Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!