Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IGPSport IGS620 csúcs-computer gyorsteszt

IGPSport IGS620 csúcs-computer gyorsteszt

 

Az egyik régóta IGS618-ast használó amatőr kerékpáros barátunkat megkértük, hogy tesztelje le az utódot, az IGS620-at. Íme az eredmény! 

Attila barátunk ebben az éveben kb 6500 km-t tett bele a bringájába, amit már régóta 618-as computerrel loggol. Jól ismeri az eszközt. Őt kértük tehát, hogy hasonlítsa össze, miben fejlődött az utód 620-as.

"Eddig 618-as készüléket használtam, melynek navigációja max 250m-es nagyítású volt. A 620-as készülékben ezt felturbózták, a nagyítás részben 125m-re lehet közelíteni. A térképet végre irányba forgatja a computer! A térkép részletesebb és telefonról is szerkeszthető. A szint és táv mérése pontosabb, mint az elődé, a gps jel stabil. A akku használati ideje hosszabb utakon is megfelelő volt, valószínűleg optimalizálták az energiafelhasználást.

 A menü-rendszer átláthatóbb és jobban kezelhető. Kevesebb a túlnyomkodásos menüléptetés, ami néha bosszantó volt az elődjénél. A rendszer betöltése gyors, szinte azonnal használható. Az  okos telefon üzenetei megjeleníthetőek a kijelzőn, ami szintén újdonság és pozitív volt számomra."

Köszönjük!

Tartalomhoz tartozó címkék: IGPSport