Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IGPSport Újdonságok

IGPSport Újdonságok Az iGPSPORT mérnökei nem tétlenkedtek az elmúlt időszakban, rengeteg újdonságon dolgoztak és dolgoznak jelenleg is, melyekből néhány már a polcokra is került nálunk.


Közülük az egyik az új 320-as kerékpáros computer, mely kiemelkedő ár-érték arányával továbbra is azokat célozza meg, akik ugyanazon tudásért nem szeretnének többszörös árat fizetni egy nevesebb gyártó termékéért. Az iGPSPORT új generációs GPS-es computereinek alapját egy, az alapjaitól újra gondolt és újra tervezett energiagazdálkodási rendszer adja, mellyel az említett 320-as modell akkumulátor üzemideje már eléri a 72 órát, ami kiemelkedő a jelenlegi piacon. Ennyi „naftával a tankban” akár a nagy klasszikus, 1200 km-es Párizs-Brest-Párizs táv is teljesíthető egyetlen töltéssel. Igaz, ez nem egy hétköznapi teljesítmény, azonban jól mutatja, hogy az átlag felhasználónak elegendő lehet akár havi egy töltés is.
 


A jelentősen megnövelt akku kapacitás mellett a gyártó áttervezte a computer házát is, melyben már egyáltalán nincsenek csavarok, így a vízálló képessége is megnövekedett. Az így teljesített IPX7-es szabvány azt jelenti, hogy a rendszer már rövid víz alá merüléseknek is ellenáll, tehát gyakorlatilag nem maradt olyan (vizes) körülmény, ahol az iGS320 ne állná meg a helyét. Ahogy az egy 21. századi okos eszköztől elvárható, a 320-ast a legmodernebb Bluetooth 5.0 kapcsolat köti össze a felhasználó telefonjával, így az adatátvitel és a kommunikáció gyors és zökkenőmentes lesz a két eszköz között. Ez a gyakorlatban azonnali hívás kijelzést, tevékenység letöltést és megosztást jelent, mely az IGPSPORT applikáción keresztül érhető el. Az app kiemelt támogatást nyújt a Stravaval illetve a Traningspeakkel történő szinkronizáláshoz is. Hogy legyen mivel dolgoznia a sport appoknak, az iGS320-as kerékpáros computer összesen 6 kiegészítő szenzorral is összeköthető, melyek további adatokat szolgáltatnak a tevékenységről. A pedálfordulat mérővel, a wattmérővel, a pulzusmérő övvel és a további kiegészítőkkel az ANT+ rendszer teremt kapcsolatot.

Aki úgy érzi, hogy nincs szüksége egy ilyen komoly szerkezetre, annak ajánljuk figyelmébe a 320-as kistestvérét, a szintén újdonságnak számító iGS10s-et, mellyel „csupán” 30 órát lehet egy töltéssel tekerni, nem 5, hanem 3 műhold rendszerről kap jeleket, illetve nem lehet vele búvárkodni (IPX6). Ezek mellett néhány kényelmi funkcióról is le kell mondanunk, de ára cserébe csak kétharmada a 320-nak. 

A kedvező ár azonban egyik cumputernél sem megy a minőség rovására, hiszen a garanciális problémák száma az előző évben messze az 1%-os küszöb alatt maradt, ami azt jelenti, hogy 1000 órából kevesebb, mint 10 darabbal volt valamilyen technikai probléma, amit természetesen garanciában azonnal megoldottunk. 

Mivel mindkét termék tudásával messze kiemelkedik a hasonló áron kapható vetélytársak közül, nem az a kérdés, hogy az IGPSPORT legyen e a befutó, hanem hogy melyik modell! Az az egy biztos, hogy bármelyik is lesz a nyerő, az új M80-as kormányadapter és a szintén új CAD70-es pedálfordulat szenzor remek kiegészítő lesz hozzá. A szenzor egyébiránt szintén vízálló (IPX7) és egy elemmel akár 300 órán keresztül is üzemeltethető.

Az IGPSPort termékeket keresd viszonteladóinknál, a nagyobb kerékpáros üzletekben országszerte.
. IGPSPort CAD70

Tartalomhoz tartozó címkék: IGPSport